top of page

NÄTVERKSTAN

Small black.png

Hej! Så roligt att du har hittat hit.

 

Vi som driver Oh, Brilliant längtar efter att se fler unga kreatörer, entreprenörer och ledare ta ett steg närmare det de drömmer om. Har du en dröm du är påväg mot? Vi vet att många olika faktorer spelar in när det handlar om att bygga något. Det är pengar, tid, kraft, mod... Och inte minst relationer och kontakter - just där vill vi göra något nu!

 

Vi presenterar därför stolt

Nätverkstan - ett nätverk av Oh, Brilliant

Ett sammanhang för dig som är på gång eller för dig som jobbar för fullt och vill hitta nya platser och kontakter att göra det för eller tillsammans med. Ett nätverk och en verkstad där du uppmuntras och utmanas att vara din egen och utvecklas i ditt språk, samtidigt som du får påminnas om vikten av att bjuda in andra, värdesätta kollektivet och uppmuntras i att rota ditt skapande i Skaparen.

Nätverk och verkstad i ett? Ja, vi ser framför oss hur vi - även om vi lever och skapar på olika ställen geografiskt och praktiskt - kan få vara som en stor verkstad. Vi tror att alla uttryck är viktiga för vår värld och att vi behöver vara olika för att få till en så bra helhet som möjligt. Och precis som i en riktig verkstad så behövs fikapauser där man sitter ner och pratar och skapar det där relationella nätverket. Så, just det vill vi vara - en nätverkstad.

 

Nätverkstan är för dig som är utövande eller aspirerar på att vara det inom spektrat av kommunikation, foto, design, illustration, event, produktion, musik, webb, teknik eller någon annan form där du skapar.

Vi vill möta dig och ge dig en plats att synas på,
med skapandet och Skaparen i centrum.
Detta gör vi genom tre områden:

Vi sätter samman dig med cirka 3-7 personer inom samma kreativa område som du. I dessa grupper kan ni själva ha kontakt med varandra på det sätt ni önskar, men ni kommer också att få en mentor, dvs en erfaren ledare för gruppen, som kommer att möta er i ett digitalt möte några gånger per år för att följa er och hjälpa er vidare på det sätt som är möjligt. Här får du möjlighet att träffa likasinnade och dela medgång och motgång, med Jesus som hörnsten och centrum.

Oh-gruppen

Detta är vad vi kallar de träffar vi kommer ha när vi ses allihopa, våra fikapauser i verkstan. Några gånger per år kommer vi att ses digitalt en stund lika lång som en bra fikarast, för att lyssna till en inspirerande talare som kan ge oss en boost i det vi håller på med. Här får vi också tillfälle att be tillsammans och påminnas om vilka vi är i Guds ögon.

Skärningspunkten

På vår hemsida har vi en flik som vi vill fylla med duktiga, kreativa människor som kan det som andra ibland behöver hjälp med. Vi har själva många gånger önskat att det fanns någon form av lista eller bank dit man kan hänvisa folk som frågar “har du tips på en bra fotograf?” eller “vet du någon som jobbar med eventproduktion?” Så därför vill vi skapa detta! Ett skyltfönster för dig att synas på! Genom att kategorisera vad du erbjuder tjänster inom kan uppdragsgivare hitta dig för projekt de har på gång. På vår hemsida kan de då klicka sig vidare till din egen hemsida/instagram för att se mer av dig och vid intresse kontakta dig. Vi tror att bra människor som du behöver ut i den här världen för att genom dina skills sprida Guds ljus och salt på nya företag, organisationer och sammanhang.

Skyltfönstret för Brilliants

Hela vår verksamhet och vision står på kristen grund. Att be till Gud, prata om våra gåvor och talanger som gudagivna och uppmuntra varandra att vara kreatör/entreprenör i en återspegling av det Gud kallar oss till som människor - det är grunden vi står på i Oh, Brilliant. För att vara en del av Nätverkstan behöver du inte själv vara bekännande kristen men du behöver acceptera att detta är vår grund och utgångspunkt.

ANSÖKAN

Vi förbehåller oss rätten att avgöra om du passar in i vårt nätverk. Det är inte hårda kriterier men vi vill vara noga med att koncentrera våra resurser på dig som värdesätter det vi gör och står för! Därför innehåller formuläret några frågor som vi vill att du svarar på.

Brilliants

 • Du är under 30 år

 • Du är kreatör/entreprenör inom spekrat av kommunikation, foto, design, illustration, event, produktion, musik webb, teknik eller någon annan tjänst där du skapar

 • Du är inom ditt område aktivt utövande eller vill vara det, i liten eller stor skala

 • Du kan frilansa/driva eget företag, men det är inget krav

 • Du blir eller är medlem i OhBrilliant (kostar bara 100kr/år!)


   

 • Du är beredd att lyssna och säga Oh! åt yngres drömmar och idéer

 • Du är rotad och erfaren inom ditt område som kreatör/entreprenör

 •  Du vill möta 3-7 upcoming kreatörer inom ditt område för att uppmuntra, inspirera och på det sätt du har möjlighet till leda och hjälpa dessa vidare

 • Du kan avvara en timme ett par gånger per termin för att närvara och leda ett gruppsamtal med din grupp efter samtalsunderlag som du får av OhBrilliant

 • Du blir eller är medlem i OhBrilliant (kostar bara 100kr/år!) 

Mentor

194272454_322740349259608_3711122957167039732_n.jpg

Har du några frågor eller funderingar om Nätverkstan? Kontakta mig gärna!

 

Julia Martinsson, hej@juliamartinsson.se

vice ordförande Oh, Brilliant och ansvarig för Nätverkstan

bottom of page