top of page

NÄTVERKSTAN

Small black.png
 Just nu testflyger vi! 

Just nu formar vi och bygger ett koncept för nätverket ihop med ett gäng kreatörer, entreprenörer och ledare som liksom vi tror på visionen och behovet av att vi är bättre tillsammans.

 

Vill du också vara med i pilotgänget? Hör av dig till mig så kontaktar jag dig vidare! Du är så välkommen med på denna resa!

 


 

Har du några frågor eller funderingar

om Nätverkstan? Kontakta mig gärna!

194272454_322740349259608_3711122957167039732_n.jpg

Julia Martinsson, hej@juliamartinsson.se

vice ordförande Oh, Brilliant och ansvarig för Nätverkstan

Hej! Så roligt att du har hittat hit.

 

Vi som driver Oh, Brilliant längtar efter att se fler unga kreatörer, entreprenörer och ledare ta ett steg närmare det de drömmer om. Har du en dröm du är påväg mot? Vi vet att många olika faktorer spelar in när det handlar om att bygga något. Det är pengar, tid, kraft, mod... Och inte minst relationer och kontakter - just där vill vi göra något nu!

 

Vi presenterar därför stolt

Nätverkstan - ett nätverk av Oh, Brilliant

Ett sammanhang för dig som är på gång eller för dig som jobbar för fullt och vill hitta nya platser och kontakter att göra det för eller tillsammans med. Ett nätverk och en verkstad där du uppmuntras och utmanas att vara din egen och utvecklas i ditt språk, samtidigt som du får påminnas om vikten av att bjuda in andra, värdesätta kollektivet och uppmuntras i att rota ditt skapande i Skaparen.

Nätverk och verkstad i ett? Ja, vi ser framför oss hur vi - även om vi lever och skapar på olika ställen geografiskt och praktiskt - kan få vara som en stor verkstad. Vi tror att alla uttryck är viktiga för vår värld och att vi behöver vara olika för att få till en så bra helhet som möjligt. Och precis som i en riktig verkstad så behövs fikapauser där man sitter ner och pratar och skapar det där relationella nätverket. Så, just det vill vi vara - en nätverkstad.

 

Nätverkstan är för dig som är utövande eller aspirerar på att vara det inom spektrat av kommunikation, foto, design, illustration, event, produktion, musik, webb, teknik eller någon annan form där du skapar.

 Just nu testflyger vi! 

Hela vår verksamhet och vision står på kristen grund. Att be till Gud, prata om våra gåvor och talanger som gudagivna och uppmuntra varandra att vara kreatör/entreprenör i en återspegling av det Gud kallar oss till som människor - det är grunden vi står på i Oh, Brilliant. För att vara en del av Nätverkstan behöver du inte själv vara bekännande kristen men du behöver acceptera att detta är vår grund och utgångspunkt.

MORE TO COME...

bottom of page